maadelleines

Produktiv & jävligt stolt

Hej och godmorgon vänner! 

Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra, är lite snuvig och har ont i ryggen, men annars är det bra! Det här fenomenet tio innan tio har jag ju lånat ifrån Therese Lindgren. Det är en så sjukt bra sak att börja dagen med. Det blir en så produktiv start på dagen. 

Igår behövde jag lite extra pepp för att orka ta mig an dagen så jag startade givetvis med att kika på den. Holy moly vad bra den är alltså. WOW där gjorde dem ett såååå bra jobb med ALLT. 

 

-Idag startas dagen med att köra en tvättmaskin med lakanen som blev bytta igår.

- Ta bort de rena kläderna ifrån tvättställningen. 

- Ringa ett viktigt samtal.

- Ringa ett annat viktigt samtal om ett papper. 

- Beställa nytt skärmglas till min telefon.

- Göra om mitt telefon abonnemang.

- Beställa klackarna jag skulle beställt igår.

- Fotografera en väska som ska säljas.

- Plocka ur diskmaskinen.

- Förbereda för kalas imorgon .

Det är inte bara en sak kvar nu och det är ju lindrigt! Givetvis har jag en massa andra saker att göra idag. Men det här konceptet tio innan tio är så bra att starta dagen med! 

Medan snön vräker ner här utanför fönstret så ska jag lägga en ansiktsmask, slå in det sista paketet till min näst äldsta prinsessa som fyllde åtta år i veckan. Herregud vad tiden går, det är så coolt att jag kan se mina tre mest värdefulla små prinsessor växa upp ifrån ett vuxet perspektiv. Det skiljer ändå 14 år mellan mig och lill semlan. 

Har ni sätt den senaste Beckfilmen? "Utan uppsåt" Jag är riktigt nyfiken på den! Det blir super med en mask och en skrubb till den! 

Vi hörs senare under dagen! 

 

PUSS -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas