maadelleines

Vin, stress & kärlek

Hej vänner, 

hur mår ni? Jag mår bra, men är så stressad av någon anledning. Har huvudvärk, ont i nacke, axlar, rygg och benen. Vet inte vad som händer. Två månader på kontor och jag är redan förstörd haha. SÅ illa. Kunde inte vara mer lycklig när klockan slog 18 idag och jag fick rusa till tunnelbanan med min fantastiska bok och bara rensa tankarna. Den är så bra, så perfekt och alldeles alldeles underbar. Den har allt, jag är så imponerad av hur författaren fångar alla detaljer och lägger till de små detaljerna som gör så stor skillnad. 

Det här är ju produkter jag har visat er ett antal gånger tidigare men jag måste visa dem igen. Idag när jag duschade gjorde jag ännu en kemisk peeling för att få ordning på mitt torra vinterkrispiga ansikte. Min hy kändes som sandpapper när jag kom ut ur duschen. Den här ljuvliga nattkrämen håller allt den lovar och lite till. Den doftar fantastiskt, sjunker in i huden lätt, ger ett fantastiskt resultat som håller hela natten och gör att du är silkeslen på morgonen när du vaknar! 

-Carmex, alltså vilken ljuvlig uppfinning. Det är räddningen för mina ack så torra spruckna läppar under det här halvåret... Det ger en kylande känsla och lite stickningar. Något beroendeframkallande kanske, hehe. Jag har nog tio olika förpackningar...

Jag har varit SÅ sugen på något gott bubbelvatten att byta ut cola emot. Jag vet ju innerst inne att det inte är bra. Men det är ju så gott... Här är en liten throwback till en bättre kväll för ett tag sedan. Vi drack bubbelvatten med annans & lime. Så gott! I vanliga fall är Bonaqua mitt favoritvatten men det finns ju inte i stora flaskor?! 

Har ni någon favoritsmak? Behöver lite nya tips haha. 

Kärlek är ju fantastiskt på många sätt, men just nu måste jag klaga lite. Varför är det så satans komplicerat. Ni vet när man prata med någon, pratar mycket med en person. Till och med ses, för att bara umgås liksom. Sen bara rinner det ut i sanden, man börjar prata med någon annan men har ändå någon form av känslor kvar för den andra killen. Så hör han av sig igen, vill ses men påpekar sedan att han gått vidare och inte förstod vilka känslor jag hade för honom. 

HUR i helvete ska man bete sig i en sådan här situation. Tänk hur bra allting var för ett par år sedan när det inte var så förbannat starka känslor. När det var enkelt. Man kanske var olyckligt kär ett tag sen löste det sig. Man gick vidare och det var bra. Men det här, ska det vara så mycket begärt att få lite närhet? En kram då och då eller en kyss... Det tycker jag då inte. 

Nu ska jag avsluta mitt minmala lillördags firande med ett glas vin, Magic Mike xxl och en omgång av spikmattan emot min förbannade rygg. Imorgon är det fullspäckat schema. Ni får hänga med under dagen! 

 

PUSS-M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas