maadelleines

Kategori: Film & Serie tips

Orange is the new black

Gahhhh,

 har ni börjat kolla på säsong 4 av Orange is the new black? Om inte GÖR DET. Jag har dragit ner på serier väldigt väldigt mycket senaste tiden faktiskt. 

Men när jag har varit duktig så brukar jag unna mig att kolla på ett par avsnitt och är jag sjuk sp kan det ju gå en säsong på en dag haha, nej usch.  Det lät ju inte jättebra, men i alla fall. Alltså det är ju helt sjukt. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra en så himla bra serie. Haha det måste vara svårt att få det att bli bra gång på gång... 

PUSS -M 

Gossip Girl

Heejjjjj, 

hur mår ni nu? Jag duschade nyss och ska förbereda lite för imorgon. Ska kolla på ett avsnitt Gpg och sen måste jag seriöst sätta fart haha... Men i alla fall, har haft en bra dag idag och ska faktiskt komma i säng innan 23 ikväll hade jag tänkt och se hur stor skillnad det blir imorgon då hehe... Är så mätt efter middagen, vi åt rester ifrån helgen. Det är det bästa med söndagar. Buffé och alltid rena lakan! Helgen har känts så lång på något sätt. Ser faktiskt fram emot andra lektionen imorgon, så ska börja på uppsatsen nu och förhoppningsvis få klart ett utkast på den i alla fall. 2 sidor är ju inte för mycket att lägga ner på så att säga. 

PUSS -M 💋