maadelleines

Kategori: Nytt i sminkväskan

Ta vara på de bästa stunderna i livet!

Hej på er finisar, 

hur mår ni? Jag mår superbra, lite ont i fötterna men annars är det toppen. Jobbhelg står ju för dörren, och det är ju fler än jag som jobbar helg. Ibland kan man ju få slut på ideér på hur man kan mejka sig. Jag tycker det är roligt att leka med färger, glitter och eyeliner. Här är en väldigt simpel look som är till mesta dels gjord med min nya palett ifrån Anastasia. Den är verkligen SÅ BRA. Skuggorna är otroligt pigmenterade och ger inte speciellt med fallouts, vilket är så skönt! 

Skuggorna jag har använt är Tempera, över hela locket för att jämna ut färgen. Warm taupe för att markera globlinjen och ge den djup. Cyrups umber för att ge ännu mer definition till till den. På mitten av ögonlocket lag jag realgar och över den en min highlighter ifrån the balm i färgen Maryloumanizer. Under ögat har jag lagt samma skuggor som på ögonlocket. 

Mina naturliga fransar gör sig inte riktigt rättvisa på bild, vilket är synd. Dem är mycket längre och fylligare på riktigt, tack vare min FANTASTISKA mascara ifrån Lancome, den hittar ni HÄR (adlink). 

Självklart går det att markera ögonen ännu mer med en eyeliner, både med och utan vinge. En färgad kajal på vattenlinjen och självklart med glitter! 

Men, för mitt jobb. Så tyckte jag att det räckte utmärkt! 

Nu är det dags att sussa! 

 

PUSS -M💋

Jag är bäst, så är det.

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår fantastiskt bra. Har unnat mig den här skönheten idag, för att jag är bäst. Jag har tjatat om det hundra gånger säkert, men jag är så förbannat stolt över mig själv så ni förstår inte. 

När jag är ledig ska ja försöka göra en inspirerande look och visa er! 

Idag tänkte jag berätta lite mer om varför jag valde att gå ut så öppet med min viktnedgång. Eller ja, det är ju inte miljoner av er. Men hela värden kan ju läsa om de vill!

Den största anledningen till att jag valde att starta hälsoresan, är att jag dels verkligen behövde göra en förändring i mitt liv. Men också för att jag vill inspirera andra. Det har varit en dröm så länge att folk ska ta inspiration ifrån mig och även dem vilja göra en livsförändring. Att vara hälsosam är inte en resa. Det är en livsstil. 

Det tar ungefär 23 dagar att skapa en rutin, men bara en dag att förstöra den. 

Alltså, det är värt att pina sig igenom 23 dagar för att skapa en rutin. Så fort du har en rutin så kommer ingenting att kännas jobbigt. För att gå ner i vikt handlar faktiskt om det. Rutiner. Så fort vi är vana att göra något så kommer vi inte känna att det är jobbigt. 

Sen handlar det om en annan sak. Som verkligen underlättar i många situationer. Pannben. DU måste bestämma vart gränsen går. Min gräns går absolut inte bara för att det är lite jobbigt, eller för att mitt smink rinner av efter en dag på jobbet. 

Du bestämmer själv hur lång tid du vill att din förändring ska ta. Ju fortare du bestämmer dig för ditt mål, sätter upp delmål och börjar. Ju fortare kommer du känna att det är kul. Och kul blir det när resultaten börjar komma. Så enkelt är det. Ingenting är svårt, bara du vill det tillräckligt mycket. 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon står klockan på 05.00. Spännande att börja jobba så tidigt. Imorgon blir det 06-18 sen ledigt i två dagar. Vilket ska bli så fruktansvärt skönt. 

Förresten, på tal om skönt. Igår handlade jag mat online?! Asså så smart. Jag är fortfarande helt chockad asså. Hahah, så på onsdag är det dags att göra hur många matlådor som helst. För det är äntligen dags för gym!!! 

 

PUSS -M💋

Skämmer bort mig själv idag

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 
Jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Dels för att jag shoppat lite idag, har velat ha dessa sååå länge. Vill typ bada i dem, förstår ni hur snygg man skulle vara då?!  Haha. 

Imorgon packar jag ihop väskorna och åker hem till Uppsala igen. Men inte för så länge. Sen får vi se vart jag tar vägen hihi.

Ser ni hur drömmiga förpackningar det är? Blir helt till mig. Dem är så galet fina. Ska använda dem båda imorgon så ska ni få se. Eventuellt blir det ett nytt solpuder också nu när jag ändå är här nere. Kommer ju aldrig till Sephora när jag är i Stockholm, visserligen ska dem öppna snart i Uppis. Men, hur länge jag stannar där. Det får vi se... Hehe. 

Nu ska jag göra en mask och sen lyssna på lite meditationsmusik. Det är så himla skönt att bara ligga ner och känna att ansiktet reparerar sig haha. 

Imorgon ska ni få se lite bilder som jag tagit i stan! 

 

PUSS -M 💋

Något nytt

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag har lite smått ångest över att det är skola imorgon! Men men, det är inte långt kvar nu! Många har frågat om jag inte kan visa mitt smink mer... Och, jag har ju varit förbaskat dålig på att ta bilder på mig själv med kameran. Men. Med hälsoresan och min nya serie 365 dagar till ett bättre liv. Så är det en utmaning! 

Idag har jag utforskat min Holy grail palett. Skuggorna är så himla fina, så krämiga och så sjukt pigmenterade! Älskar verkligen att ha röda toner som skuggor, Det framhäver mina gröna ögon jättefint. Idag var faktiskt första gången som jag testade att lägga skugga under den undra fransraden. Tycker det blev så himla fint med den svarta kajalen på vattenlinjen. Alla skuggor jag använde är ifrån Violet Voss paletten Holy grail. Utöver det använde jag en svart skugga för att mörka upp lite i yttre ögonvrån. 

Vill ni se fler liknande inlägg? 

PUSS -M💋

Rouge / Solpuder

Hej på er mina fina, hur mår ni? ❤️

Jag mår bra, är lite trött. Har några timmar kvar på jobbet innan det är lov för min del. Nu på våren så älskar jag att använda rouge och solpuder. Speciellt eftersom jag är så blek i mig själv, vilket absolut inte är fel. Men jag gillar det inte riktigt. Mitt favorit solpuder har utgått tyvärr, så jag behöver hitta ett nytt. Har använt mig utav Maybellines matta solpuder i nyansen 200, den är perfekt. Inte alls orange och inte för grå heller. Vilket gör att den är perfekt till även en lättare contour! 

Det passar till alla rouge jag har, vilket är perfekt! Vilken bronzer / contour använder ni? Har ni bloggat om någon som är riktigt grym? Vill verkligen hitta en ny favorit! 

PUSS -M ❤️