maadelleines

Kategori: Nytt i sminkväskan

Beautyblender?

Wow alltså, Im impressed hörrni! Köpte den här "beautyblendern" ifrån ICA när jag handlade mat förra veckan. Kastade min men orkade inte åka till Gränby på lunchen och köpa en ny. Så kollade om dem hade en, den kostade runt 25 kronor ungefär, men den är UNDERBAR! Var superlätt att tvätta, själva konsistensen på den eller hur jag ska säga är fantastik för att få till den perfekta finnishen på din foundation! 

Jag har testat både den "riktiga", real techniques version, samt denna. Kan absolut säga att denna är mest prisvärd och absolut lättast att rengöra. Kvalitén på själva svampen är kanske inte i klass med dem andra. Men med tanka på priset samt hur ofta du bör byta en sån här så är det absolut mest värt att köpa den ifrån ICA! 

Jag vet att många har åsikter om vart man ska köpa saker och inte, men jag har kommit så långt med min självinsikt att jag kan köpa kläder mm vart jag vil. Bryr mig verkligen inte om vad folk tycker. Är det snyggt och passar min stil så ser jag inga hinder. 

PUSS -M 💋

Trosor & tandkräm?

Hello beauty! Hur mår du? Jag mår fantastiskt, dagen har varit underbar och en massa dörrar har öppnat sig! I alla fall, jag far ju och flänger en del emellan hela mina släkt. Har ju turen att kunna göra det även om det är skola. Så när jag är runt och flänger o far så har jag ALLTID 3 saker med mig. Haha ja rena trosor, strumpor och annat ombyte såklart! Självklart deo också! Men det är dem 3 sakerna som är utöver alla basics! 

 

En schysst palett, du kommer sååå långt på en multifunktionell palett. Den här ifrån the Balm är perfekt! Den kan ni köpa HÄR 

 

En grym tandkräm, finns det något bättre än att känna sig fräsch i munnen? Don´t think so. Just den här är perfekt just eftersom den ger så sjukt bra resultat på så kort tid! Ni hittar den här i dem flesta mat affärerna! 

 

En alldeles underbar doft, det bästa jag vet är att dofta gott. Mitt absolut bästa tips är helt klart att ha en doft som gör att du känner dig säker, förstår du hur jag menar? Min absoluta favorit just nu är POP ifrån Stella MCcartney! Den kan ni köpa HÄR 

Vad har ni alltid med er när ni åker bort?

PUSS -M 💋

Hur ofta?

Hur ofta tvättar ni era sminkborstar? 

Jag har skärpt mig rejält senaste veckorna faktiskt. En gång i veckan blir dem rena och fina igen. Jag har en del fler borstar men det här är dem jag använder mest. Som ni ser är det mest Real Techniques. Helt enkelt för att jag anser att dem är prisvärda och väldigt bra. 

PUSS -M 💋

Gråter av lycka

Ighhhh, i förrgår så berättade jag ju för er att jag beställt en ny palett med AMAZING ögonskuggor. Igår när jag kom hem efter jobbet låg den och väntade på mig! Det kommer komma MASSOR av tips vad man kan göra med den och swatches mm. Men kan inte hålla mig för att visa den. Är ju mitt uppe i plugg just nu. Men det här är för bra för att vänta på haha. 

Den finns på madladys hemsida. Jag tror att dem tog in 600 den här gången så snabba er på om ni vill ha en! 

Har blivit helt hooked på vinröda och kalla lite  mauviga färger. Förstår ni? Helt galet vackert. 

PUSS -M 💋

BONBON

Finns att köpa HÄR 

Ighhhhh, mamsen kom hem med denna på nyårsafton. Har gått och doftat på den länge och väl, men har så himla många parfymer så har inte velat köpa fler. Eller ja min Stella parfym köpte jag ju själv, men den var undantaget. Inte nog med att den doftar fantastiskt, så är ju flaskan fantastiskt söt. 

Nyckeldofterna i denna är karamell, jasmin, mandarin och svartvinbär. Jag personligen känner inget av detta, utan en blommig doft som är perfekt för mig. 

PUSS -M 💋