maadelleines

Kategori: Okategoriserade

Hälsoresan: När jag är smal...

Hej på er mina finisar, 

dag två att vakna upp med totalt täppt näsa och ännu fler symptom av förkylning. USCH. Men bättre att det kommer helt än att man är sådär på gränsen till sjuk under en längre tid. Men, det var längesen jag uppdaterade er om hälsoresan. Det beror mycket på att jag varit små krasslig. 

Men, hälsoresan är inte till för att gå ner i vikt. Det hörs ju på namnet. Det är för att få en bättre hälsa, sen när jag har nått mitt mål med vikten så kommer jag ju inte fortsätta på exakt samma sätt. Utan då kommer jag börja bygga mer muskler istället och fokusera på att forma om och tona kroppen. 

I morse när jag väntade på ett möte så lappade jag ihop den här outfiten. Som just nu är min D R Ö M  O U T F I T. Jag tycker den är så himla perfekt, allting är verkligen underbart med den.

Jag anser själv att jag inte har kroppen för att bära upp den just nu, men snart så. 

En stor del av hälsoresan för mig är tankesättet. Det tar inte 24 timmar att ändra tankar, få bort hjärnspöken och ändra inställningar. Det kanske tar ett år eller två, det beror på hur man är som person. Jag tror att många som vill ändra sin kropp tänker att det är ju bara att lägga om kosten och träna. Förvisso är det ju de. Men du måste stå emot när du blir sugen på saker du bestämt att du inte ska äta. Även om du en dag inte vill gå till gymmet för att träningsvärken är fördjävlig. Så, av egna erfarenheter. Hoppar man över en dag. Så kommer man troligtvis hoppa över flera pass och då är man ofta tillbaka där man började. För tro mig, jag har gjort det här felet så många gånger. Det är så jobbigt. 

Förstår ni hur snyggt det här skulle vara med en snygg blow out i håret och en lite bronsig makeup look. HUR SNYGGT?! 

Jag skulle absolut säga att det som hör hela outfiten är kappan och klackarna. HELT klart. Jag har ju varit på jakt efter den perfekta kappan med stort P. Nu har jag hittat den. Tyvärr är inte storlekarna på kappan optimala för mig. Kappan är ifrån Max Mara, priset är inte heller jätte optimalt men. Jag har ju planerat att prata mer om kläder och hur jag vill bygga upp min basgarderob igen. Jag har mer markerad midja nu och därför passar en del andra kläder. 

Nu ska jag springa iväg och göra en liten hemlis. Vi hörs imorgon igen!  

 

PUSS -M💋

Knivskada & varmvatten

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Det här har varit en utav de sämre dagarna i mitt liv. Jag vaknade utav att jag under natten märkt av att jag blivit allt mer täppt i näsan och har därför svårt att andas ordentligt. Senare skar jag ett ca 3 cm långt jack i tumme med en brödkniv när jag skulle dela en bagel. Som sedan blev lätt blodig. USCH. 

Efter blodbadet i köket inser jag att det också läcker under diskbänken samt att det är glitter svarta tå-avtryck i HELA lägenheten. Dem kommer alltså ifrån en alldeles för dyr nu mer krossad ögonskugga. Som jag inte ens märkte att jag igår klev omkring med på hela golvet. 

Som om det här inte räckte, skulle jag göra ett par tester via datorn för ett jobb. I vanlig ordning krånglar det för mig. Som om allt detta inte skulle vara nog nudå. Så är det något fel med varmvattnet så det är för varmt för att duscha i. Jag menar, vad har jag gjort för att allt det här ska hända samma dag... 

Bilderna är ifrån igår faktiskt, jag tog över 100 bilder på mig själv och dessa två blev okej, haha förstår ni hur irriterande det är att försöka bli snygg på bild och det inte går? Jag gjorde en höstig orange-rost färgad look. Är väldigt nöjd med hur den blev. Tyvärr återspeglar det sig inte i bilden haha. 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med nässpray, alvedon och citron te. Och här kommer jag stanna resten av kvällen. 

 

PUSS -M💋

Söndagsångest delux

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Jag har för första gången på säkert 6 månader, klockan står på 06.30. Men, den största ångesten för dagen var när det kom till att rensa garderoben. Många kilon är borta sedan förra året. Vilket också betyder att en del av mina kläder inte längre sitter smickrande på min kropp. 

En del av mina kläder sitter så fantastiskt vackert och smickrande på min kropp nu, det ändrar sig ju ganska rejält när det är ett par kilo som försvinner. 

Jag har haft sån ångest över att ta tag i det här så ni förstår inte. Jag har sen en tid tillbaka blivit lite mer inriktad emot märkeskläder och kläder av kvalité. Det behöver inte nödvändigtvis vara dyra kläder bara för att det är kvalité. Men, det kommer jag berätta mer om imorgon! 

Nu ska jag krypa ner i sängen, och drömma mig bort ett par timmar. Imorgon är det fullspäckat schema hela dagen! 

 

PUSS -M💋

Får man ha XL eller?

(Jag vet att ni har sätt bilden väldigt många gånger, men. Jag bara älskar den! )

 

Hej på er mina finisar, hur mår ni idag? 

Jag vaknade upp till ett grått och kallt Göteborg. Inte speciellt roligt, jag älskar hösten. Det kommer så mycket fina kläder i mörka härliga färger. Träden byter färg och värme upp den annars väldigt kalla årstiden... Vilken är er favoritårstid? Sommar är ju fantastiskt skönt, men hösten är mysig. Så jag är kluven till det! 

Dagen idag har spenderats på samma sätt som igår, mycket framför datorn och en del promenad. Är fortfarande på jakt efter den perfekta kappan, men tydligen får man inte ha större storlek än max 42 om man vill bära en tjusig kappa för ett rimligt pris. Är det inte lite diskriminerande? 

Jag menar, alla ska väll kunna klä sig varmt? Oavsett om man har XS eller XL? 

Helgens planer är fortfarande väldigt oklara. Har tänkt testa på lite nya övningar på gymmet, rensa garderoben och göra en ny färgbomb. Något gick galet till i går när jag skulle göra det. Vattnet försvann så det måste göras. Är ju inte kul att ha dassigt urtvätta hår. Är det fåfängt att tänka så? Om det är det så ja, då får jag väll vara det då. 

Kvällens planer ändrades ifrån trevligt film häng till svettigt gym. Är det inte lite härligt ändå? 

 

PUSS -M💋

När allt går fel, gå åt andra hållet!

Inlägget innehåller adlinks! 

Hej på er finisar, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt, bortsett ifrån den gedigna träningsvärken som sitter i sedan tisdagens träningspass. Undrade för en sekund idag om dem tittade på mig på stan på grund utav min oerhört naturliga snygga look eller om det var för att jag gick märkligt? Hoppas på det först nämna haha. 

Var och spanade på en kappa inne på Åhléns, tycker denna är så himla tjusig. Elegant och nedtonad men ändå supergosig. Den är ganska tunn men ändå väldigt varm. HÄR hittar ni den! 

Dagen överlag har bestått utav mycket datorer, papper och telefonsamtal, en del promenad har det blivit också. Nästan 7,5 kilometer. Det tycker jag är riktigt bra jobbat faktiskt, med tanke på att jag endast promenerat mellan olika möten och lite shopping efter det. 

Utöver allt pappersjobb och alla samtal har dagen varit ganska jobbig faktiskt. Har sådan beslutsångest om hur jag ska göra med den del val jag måste ta inom en väldigt väldigt snar framtid. Vi får se vad som händer. Jag citerar moster och säger

"Det är såhär det är att vara vuxen, bara du kan ta besluten åt dig"

Tråkigt, men sant. Så vi får se vad som händer. Torsdagar hos mig betyder städdag, rena lakan och färgbomb! Har ni någon dag i veckan som ni gör något speciellt på? 

 

PUSS -M💋