maadelleines

Kategori: Okategoriserade

Kontors inspo - Snart är det dags!

Godmorgon på er mina finisar, hur mår ni? Jag känner mig så utvilad och är så glad. Det närmar sig med små steg dags för inflytt i mitt nya rum. Eller ja, garderob/kontor som det kommer att bli. SÅ HIMLA HÄRLIGT. Är ledig idag också så tvättar oh donar hemma. 

Imorgon väntar jobb i Västerås igen, spännande! Jag vet inte riktigt hur det kommer bli när rummet är klart. Men här är lite utav min inspiration, jag vill ha det väldigt cleant. Framförallt lätt att hålla rent. Ett bor kommer att bli som ett totalettbord, där allt mitt smink kommer stå uppe. Vi får se hur resten blir. En vägg kommer bli som en garderobsvägg. Ungefär som bilden högst upp i mitten. Men så mycket mer vet jag inte haha. Eller ja, färgen såklart. Det kommer givetvis bli kritvitt! 

Det är så underbart att bara gå omkring hemma, småfixa med grejer, tvätta, torka av och organisera. Underbart! Nu är det dags att hänga tvätt och äta lite lunch. Ikväll kommer jag berätta hur jag lägger upp min träningsvecka, vilka muskelgrupper jag tränar tillsammans och när jag vilar osv. Vi hörs då! 

 

PUSS -M💋

Lita inte på att folk vill ditt bästa...

Hej på er mina finisar, och GODMORGON! Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är idag. Gårdagen på jobbet gick sååå himla bra. Så roligt att jobba när folk blir så himla glada!! 

Vaknade i och för sig inte nu, har varit vaken ett par timmar och bara såsat omkring faktiskt. Idag ska jag bocka av en massa saker på listan faktiskt. Det har varit kaos för länge i min stuga. Nu är dubelsängen ihop packad till en enkel och det ska möbleras om lite. Håller på att tvätta lite, jobbigt när de flesta av mina kläder är lite stora nu haha. Snart dags att köpa nya! 

Okej, så jag har tänkt prata lite om hur man ska göra för att våga. Jag har alltid varit superrädd för att misslyckas. Tills jag insåg att det inte är farligt. Eller ja, det beror ju på vad man gör men generellt så sånna här vardagliga saker som exemepl att tacka ja till jobb, ta chanser, tro på sig själv osv osv. Det är sånt som man måste våga när man är ung. SJÄLVKLART är det inget som säger att det inte går när man är vuxen, men jag kan tänka mig att det är svårare att göra det när man är äldre så att säga. 

Ta chanser innan någon annan tar dem ifrån dig, Folk vill ofta inte se andra lyckas mer än de själva gör. Vilket är väldigt tråkigt. Lova mig att ni tar de chanser ni får. Våga ta risker, se det som möjligheter. Tro på dig själv. 

Ha orealistiska drömmar! Gör det DU vill, låt inte din familj, vänner eller partner bestämma hur långt du ska gå. Det är DU som sätter dina gränser! Du kan så mycket mer än du tror, jag har lärt mig mycket om mig själv det här året. Framförallt har jag lärt mig att de ända jag behöver vara rädd för är att inte hinna med allting jag vill göra... 

Ha en fantastisk dag finisar, så hörs vi om ett par timmar. Då ska jag berätta mer om min tränings vecka! Hur den är upplagd och vilka muskelgrupper jag tränar tillsammans! 

 

PUSS -M💋

Från dödlig fetma till bara överviktig på 3 månader

Hej på er mina finisar, jag lever! Jag lovar, har inte haft något att dela med mig utav på senaste tiden faktiskt. Hur roligt det än är för mig att jobba, så vet jag att det kan bli lite långrandigt för er att bara höra om hur mycket jag älskar mitt jobb haha. 

Nu har jag varit anställd i 2 månader, kan säga att jag lärt mig så otroligt mycket om mig själv och framförallt utvecklats inom yrket. Men, idag var det hur som helst invägning, och vet ni. Nu mer är jag "bara" överviktig. Förstår ni hur galet? När jag började med hälsoresan hade jag så kallad dödlig fetma och väldig högt BMI. (Vill ni räkna ut erat? HÄR kan ni göra det!) Jag har under de ungefär tre månader jag tränat gått ner 6,5 procentenheter i BMI. Det tycker jag själv är förbannat bra faktiskt. 

En annan sak som är HELT galen, är att mina minsta bh:ar, dem har ungefär 85G i storlek allihopa. ÄR FÖRSTORA NU?! Alltså, va. Det är ju konstigt, väldigt konstigt... 

Glöm inte att man kan äta onyttigt någon gång i bland, det viktiga är att inte göra det jämt, ha en cheatday eller ett cheatmeal i veckan. Träna regelbundet. Men låt också din kropp vila. Sov ordentlgit på nätterna, så kroppen kan återhämta sig och laga sig. Stressa INTE. Om du stressar över din vikt, kommer din kropp att producera kortison och du kommer att gå upp i vikt. Du kan inte förändra din kropp och din livsstil på en vecka. Det kanske tar ett år. Men låt det få göra det. Det är så värt det. Nu ska jag pröva lite jeans, det var flera månader sen jag köpte ett par jeans. Ännu längre sen jag kände mig vacker i det. Är det inte coolt ändå, vad man faktiskt kan åstadkomma på bara ett par månader? Om ca 9 månader fyller jag år. Målet tills dess är att ha gått ner 50 kilo totalt. På nio månader hinner ett nytt liv skapas. Så, varför skulle inte jag kunna ändra mitt på den tiden? 

Har ni föresten smakat very berry hibiscus på Starbucks? Om inte, GÖR DET! 

 

PUSS -M💋

Efter regn kommer solsken

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår jättebra, håller på att få i mig lite frukost nu innan det är dags för jobbsöndag. Ska dock in på Rådhuset en snabbis innan det är dags för jobb. Ska kika om det finns någon fin blus ifrån Michael Kors, jag köpte en igår och en super vacker klänning inne på Johnells. Har ni varit där föresten? Alltså wow vilken service! Sen jag började jobba i butik så har jag blivit så sjukt kräsen... Haha, snacka om arbetsskadad på knappt två månader... 

Jag kommer självklart visa båda plaggen på! Men just nu är det lite rörigt och alla mina grejer står i vardagsrummet... Så, det får bli senare helt enkelt! 

Har faktiskt ätit lite glass till frukost, den är så himla god. Det är ju ändå söndag... På mina smörgåsar har jag skivad grillad kyckling och färskost med kvarg i! SÅ HIMLA GOTT! 

De senaste dagarna har dock varit lite gråa... Men, det är väldigt mycket bättre nu. Efter regn kommer solsken som sagt! Även om det regnar ute idag, så är min dag redan fantastisk. Ikväll blir det söndasgym, där cardio står på schemat! 

 

PUSS -M💋

Äntligen händer det!!

Hej på er mina finisar, vad har ni gjort idag? Jag har pysslat i mitt rum. Nu äntligen är det dags att byta rum med sessan, hon behöver mer utrymme att leka på och jag behöver ett kontor. Så det passar utmärkt att vi byter. Ska äntligen få mer förvaring till alla mina kläder, skor och smycken. Det kommer bli så bra, och ni kommer såklart att få följa med på resan! 

Känns lite som att jag precis flyttat hit, det ekar i rummet nu när alla tavlor och de flesta möblerna är borta. Det känns lite konstigt att det snart är dags för flytt på riktigt. Jag kommer berätta mer om det när jag själv vet mer haha. 

Det är lite mysigt ändå att pyssla hemma, gå i mjukiskläder och döda ett par filmer. Har mina missar hemma som tycker det är väldigt spännande att jag håller på och stökar omkring här. Vill verkligen ha semester nu, en dag ledigt är bättre än ingenting. Som tur är älskar jag mitt jobb, det är så fantastiskt. Viktigt att man trivs på sin arbetsplats! 

Är ju lite mysigt ändå med tv:n på golvet, sängen inte som den ska och resten av rummet är tomt. Snart ska jag göra mig klar för sängen. Imorgon ska vi på äventyr till Västerås! Det ska bli spännande! 

 

PUSS -M💋