maadelleines

Kategori: Okategoriserade

Överviktiga kan inte...

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår fantastiskt! 

Är så lycklig över vilka fina vänner jag har hemma i Uppis, så lycklig över hur många gånger dem påpekat att jag duger som jag är och att jag är fin precis så som jag är. 

Med bloggen kommer 99,9% positiva kommentarer, så är det fortfarande människor som vill påpeka de där onödiga sakerna. För ett tag sedan så fick jag en kommentar om att jag inte skulle kunna gå i klackar på grund utav att jag är överviktig. 

Men alltså ursäkta, vad var det ens att komma med? Jag kan gå i klackar det vet jag, jag tycker det är snyggt och feminint. Därför bär jag det. 

Är det inte dags att vi alla tjejer/kvinnor börjar stå upp för varandra. Mitt liv kommer inte bli bättre bara för att jag trycker ner någon annan. Det måste vi allihopa förstå. Ditt liv kommer inte heller att bli bättre för att du trycker ner någon annan.

Vi pratar ofta om girlpower, och feminism är ju även det ett hett ämne just nu. Jag själv är inte insatt i det. Men, kan vi inte börja sprida positiva kommentarer till varandra? Det kommer bli så mycket roligare att göra saker om man får positiv energi och ger det tillbaka. 

Hur som helst. Hur DÖ SNYGGA är inte dessa klackar ifrån Steve Madden? Dem kommer göra sig utmärkt i min garderob! HÄR hittar ni dem! 

Jag håller på att göra om min garderob nu till en annan stil. Vill ni veta hur jag kommer bygga upp den? Kommentera gärna i så fall! 

Nu är det dags att hämta tvätten och krypa ner i sängen

PUSS -M💋

En månad har gått! - Materiell lycka

Inlägget innehåller adlinks! 

PWO adlink Länk // Shaker adlink Länk// Straps adlink Länk // Bars adlink Länk 

Ighhh hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt bra på ett sätt, lite sämre på ett annat. Idag är det en månad sen jag tog mitt pick och pack med  mamma, pappa och Heléne  för att lämna Uppsala. Så fantastiskt. 

Så, för att fira min första månad i Göteborg kände jag för att spendera lite pengar hehe. Nytt gymkort, lite nya roliga saker till gymmet! 

Bland annat en ny PWO som jag tror på, har mest haft de som är goda haha. Som inte gjort så mycket nytta... 

Ett par straps till styrketräningen som kommer få betydligt större del utav gym timmarna nu för tiden!

En ny shaker med en liten fjäder i så att det blandar runt allting ordentligt. Så smart!

Den nya baren ifrån Barbells.... Alltså. Snickers, släng er i väggen. Det här är det godaste jag ätit i bar väg någonsin. Herregud så gott...

Alla med mecenatkort får 10% rabatt vid köp hos Gymgrosisten. Både i butik och online!  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min första månad hemifrån har varit så underbar, såklart saknar jag min familj, mina vänner och min älskade bil. Men, jag vet att dem allihopa är kvar där när jag kommer hem till Uppis igen. Jag vet att jag har tjatat såå mycket om att våga byta stad, våga flytta hemifrån och lämna familjen. Dem kommer finnas kvar och det kommer alltid vara din familj. Oavsett var du bor så kommer ni alltid att vara släkt. Det är ingenting man kan ändra på. 

Så länge du vill någonting tillräckligt mycket,  kan du gå hur långt du vill. Glöm aldrig det. Jag tror att många glömmer bort det och känner att vissa saker är omöjligt. Men, gör inte det. Se på mig, i januari i år skrev jag en lista med 100 saker jag vill göra innan jag dör.  

Där en av dem sakerna jag verkligen verkligen ville göra var att flytta till just Göteborg, med motgångar ifrån familj och vänner. 

Men, nu 10 månader senare. Sitter jag på min säng i min lägenhet i Göteborg. Lyckligare än någonsin. Tro på er själva, ja lovar. Livet kommer bli så mycket enklare då! 

 

PUSS -M💋

Alla dessa jä*** bortförklaringar

(Det är  såhär glamourös man är när det gäller) 

 

Hej på er mina finisar,

hur mår ni? Vad har ni gjort idag? 

Jag mår inte alls bra egentligen, har legat i sängen ungefär hela dagen. Slängt in två tvättmaskiner och  fått bort all tvätt. Så det är skönt i alla fall. Vaknade till ett regnväder utav dess like. Herregud alltså. Det bara öste ner och var stora pölar överallt... 

Kvällen precis som dagen spenderas i sängen med att sova ett par timmar om vart annat för att försöka laga kroppen. 

Ikväll har jag tänkt att diskutera något som jag är så galet bra på. Något som absolut inte är speciellt bra heller... 

Nämligen bortförklaringar. Jag var expert på att hitta på en massa ursäkter till ALLT. HELA tiden. Vare sig det var läxor, sysslor eller träning. 

Är det inte lite typiskt kvinnligt att komma med så många ursäkter som möjligt för att inte göra något som är lite jobbigt. Ja, klart som tusan det är jobbigt att göra en livsförändring, bryta ett mönster och börja om på nytt. Hade det varit enkelt hade ju ingen varit överviktig, ingen kan ju vilja må dåligt över sin vikt och riskera att dö i förtid... 

Så, för att göra det lite lite enklare för er där ute. Om det är någon som vill göra samma förändring och ändra sitt liv. 

Det låter säkert klyschigt, men. För att komma dit du vill så krävs det blod, svett och tårar. Det finns inga genvägar. Du måste ändra vanor, du måste ändra inställning och framförallt så måste du ändra attityd. Med en bra attityd kommer du långt. Så är det.

Det allra första du måste göra för att klara en sån förändring. Är att sätta upp mål. TYDLIGA mål och DELMÅL. Så enkelt är det. Ge det 23 dagar, har du inte ändrat inställning efter det. Måste du hitta en större motivation! 

 

 

PUSS -M 💋 

Mitt liv, mina drömmar. Jag

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Jag mår bra, men börjar bli ännu mer förkyld än jag varit tidigare. I natt bytte vi ju månad till oktober. Vilket betyder endast två månader kvar av 2017. Är det inte sjukt ändå. Det har varit ett väldigt lärorikt år måste jag säga. Jag har hunnit med en hel del. Listan börjar bli lång faktiskt. Snart är det dags att bocka av flera saker på min "100 saker jag vill göra innan jag dör" lista. 

Ett litet smakprov av vad jag gjort under året kommer här 

 

Jag har under 2017....

-Tagit studenten

-Flyttat hemifrån

-Flyttat till Göteborg

-Fått nytt jobb

- Fått ny tjänst

-Gått ner i vikt 

-Blivit gladare

-Tagit studenten

-Fått examen

-Fått stipendium

OCH 

-Blivit en helt ny människa. 

 

Jag är så himla stolt över mig själv och över allt jag åstadkommit under året. Inte minst över hur mycket jag hunnit med på endast ett år. Det finns många saker jag fortfarande vill göra. Och saker som jag definitivt kommer att göra. 

Nu till hösten vill jag fokusera på att ta hand om mig själv och lära känna min nya stad. För, även om det snart är en månad sen jag flyttade hit. HELT GALET! 

Nu ska jag avsluta söndagen med Wallander, cola och en skål popcorn. 

 

PUSS -M💋

Mina mål i livet, vill inte vara som andra kvinnor.

Hej på er mina finisar!
Trots att jag slutade 5 idag, så hörs vi inte förens nu. Haha, det är så typiskt mig. Men. Idag tänkte jag att vi ska diskutera lite olika saker. 

Det här med att vara kvinna, det är ju inte alltid lätt. Det är säkert inte alltid lätt att vara man heller. Men, jag tror att män är lite mer chill med hetsen om allt. Vad jag vet så är det mest kvinnor som ALLTID ska hetsa om en massa saker, tjafsa, gnälla, jämföra sig och hålla på  med så onödiga saker. 

Det är ju såå jobbigt att hela tiden vilja vara bäst. Det är som ett heltidsjobb... Förstår inte hur vi orkar. För, jag själv har alltid haft sådan enorm prestationsångest. Alltid velat vara bäst för att känna att jag är värd något. 

Jag har alltid tidigare velat vara som alla andra. Se ut som alla andra och smälta in i mängden. Men nu är jag verkligen helt tvärt om. 

Jag känner inte att jag vill smälta in längre. Man är ju född olika och då ska man ju va olika? Eller? Är det inte så? 

Jag vill såklart inte att alla ska kolla på mig hela tiden. Men jag tycker inte att det är jobbigt längre. Förut gjorde jag det. Då var det hemskt om jag upptäckte att någon tittade på mig, jag antog alltid att de kollade på mig för att jag var större än alla andra. Men, idag vet jag att alla är inte så ytliga som man tror. Det finns ju folk som tycker om mig för den jag är. Inte enbart för hur jag ser ut. Vilket är så fantastiskt.

Mitt högsta mål i livet just nu, är verkligen att bli en power woman. Jag vill vara stensäker på mig själv, vara nöjd med min kropp, må bra och bara rocka allting!

MED DET, säger vi godnatt idag mina finisar!

 

PUSS -M💋