maadelleines

Kategori: Okategoriserade

ÄNTLGIEN hittat en MR.right!!

(Bild ifrån idag innan jobbet) 

 

Hej på er finisar, hur mår ni? 

Jag är så glad, har så mycket energi och är bara allmänt uppspelt idag. Det var längesen jag var såhär glad faktiskt! För er som läst rubriken noga så tror ni säkert nu att jag hittar min MR.Right. Tyvärr är det inte så, inte än. MEN! Jag har ÄNTLIGEN fått tag på en puderborste som jag varit på jakt efter i flera månader. Det var den sista, och jag är SÅ GLAD för den! Den heter Nämligen "MR.right" imorgon kommer jag berätta mer om den, när jag testat den lite haha! 

Jag har ju alltid älskat smink, en stor anledning till det är nog att min mamma jobbar med det och är utbildad makeup artist. Men, det är först nu på senare tid bara ett par år som jag börjat intressera mig för det lite extra. Framförallt lite mer kvalitativa produkter ifrån lite roligare märken än max factor. Även om dem också gör fantastiskt bra produkter! 

Imorgon kommer en liten inspirationsbild på hur du enkelt kan göra en höst look med den HÄR paletten! 

Något som dock gör mig sjukt upprörd är att någon har tagit min tvättid. Vilket inte gör mig speciellt glad. Borde inte folk respektera att man har två tvättdagar i veckan pga att man jobbar heltid? Haha, nej skämt och sido. Jag får tvätta senare bara helt enkelt! Inget mer med det! 

Imorgon är det jobb på schemat och det är det varje dag fram till tisdag nästa vecka. Känns skönt, det kommer så mycket fint nu till hösten. Farligt att jobba när det är leverans haha. Men men, så är det. 

 

PUSS -M 💋

Överviktiga kan inte...

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår fantastiskt! 

Är så lycklig över vilka fina vänner jag har hemma i Uppis, så lycklig över hur många gånger dem påpekat att jag duger som jag är och att jag är fin precis så som jag är. 

Med bloggen kommer 99,9% positiva kommentarer, så är det fortfarande människor som vill påpeka de där onödiga sakerna. För ett tag sedan så fick jag en kommentar om att jag inte skulle kunna gå i klackar på grund utav att jag är överviktig. 

Men alltså ursäkta, vad var det ens att komma med? Jag kan gå i klackar det vet jag, jag tycker det är snyggt och feminint. Därför bär jag det. 

Är det inte dags att vi alla tjejer/kvinnor börjar stå upp för varandra. Mitt liv kommer inte bli bättre bara för att jag trycker ner någon annan. Det måste vi allihopa förstå. Ditt liv kommer inte heller att bli bättre för att du trycker ner någon annan.

Vi pratar ofta om girlpower, och feminism är ju även det ett hett ämne just nu. Jag själv är inte insatt i det. Men, kan vi inte börja sprida positiva kommentarer till varandra? Det kommer bli så mycket roligare att göra saker om man får positiv energi och ger det tillbaka. 

Hur som helst. Hur DÖ SNYGGA är inte dessa klackar ifrån Steve Madden? Dem kommer göra sig utmärkt i min garderob! HÄR hittar ni dem! 

Jag håller på att göra om min garderob nu till en annan stil. Vill ni veta hur jag kommer bygga upp den? Kommentera gärna i så fall! 

Nu är det dags att hämta tvätten och krypa ner i sängen

PUSS -M💋

En månad har gått! - Materiell lycka

Inlägget innehåller adlinks! 

PWO adlink Länk // Shaker adlink Länk// Straps adlink Länk // Bars adlink Länk 

Ighhh hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt bra på ett sätt, lite sämre på ett annat. Idag är det en månad sen jag tog mitt pick och pack med  mamma, pappa och Heléne  för att lämna Uppsala. Så fantastiskt. 

Så, för att fira min första månad i Göteborg kände jag för att spendera lite pengar hehe. Nytt gymkort, lite nya roliga saker till gymmet! 

Bland annat en ny PWO som jag tror på, har mest haft de som är goda haha. Som inte gjort så mycket nytta... 

Ett par straps till styrketräningen som kommer få betydligt större del utav gym timmarna nu för tiden!

En ny shaker med en liten fjäder i så att det blandar runt allting ordentligt. Så smart!

Den nya baren ifrån Barbells.... Alltså. Snickers, släng er i väggen. Det här är det godaste jag ätit i bar väg någonsin. Herregud så gott...

Alla med mecenatkort får 10% rabatt vid köp hos Gymgrosisten. Både i butik och online!  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min första månad hemifrån har varit så underbar, såklart saknar jag min familj, mina vänner och min älskade bil. Men, jag vet att dem allihopa är kvar där när jag kommer hem till Uppis igen. Jag vet att jag har tjatat såå mycket om att våga byta stad, våga flytta hemifrån och lämna familjen. Dem kommer finnas kvar och det kommer alltid vara din familj. Oavsett var du bor så kommer ni alltid att vara släkt. Det är ingenting man kan ändra på. 

Så länge du vill någonting tillräckligt mycket,  kan du gå hur långt du vill. Glöm aldrig det. Jag tror att många glömmer bort det och känner att vissa saker är omöjligt. Men, gör inte det. Se på mig, i januari i år skrev jag en lista med 100 saker jag vill göra innan jag dör.  

Där en av dem sakerna jag verkligen verkligen ville göra var att flytta till just Göteborg, med motgångar ifrån familj och vänner. 

Men, nu 10 månader senare. Sitter jag på min säng i min lägenhet i Göteborg. Lyckligare än någonsin. Tro på er själva, ja lovar. Livet kommer bli så mycket enklare då! 

 

PUSS -M💋

Alla dessa jä*** bortförklaringar

(Det är  såhär glamourös man är när det gäller) 

 

Hej på er mina finisar,

hur mår ni? Vad har ni gjort idag? 

Jag mår inte alls bra egentligen, har legat i sängen ungefär hela dagen. Slängt in två tvättmaskiner och  fått bort all tvätt. Så det är skönt i alla fall. Vaknade till ett regnväder utav dess like. Herregud alltså. Det bara öste ner och var stora pölar överallt... 

Kvällen precis som dagen spenderas i sängen med att sova ett par timmar om vart annat för att försöka laga kroppen. 

Ikväll har jag tänkt att diskutera något som jag är så galet bra på. Något som absolut inte är speciellt bra heller... 

Nämligen bortförklaringar. Jag var expert på att hitta på en massa ursäkter till ALLT. HELA tiden. Vare sig det var läxor, sysslor eller träning. 

Är det inte lite typiskt kvinnligt att komma med så många ursäkter som möjligt för att inte göra något som är lite jobbigt. Ja, klart som tusan det är jobbigt att göra en livsförändring, bryta ett mönster och börja om på nytt. Hade det varit enkelt hade ju ingen varit överviktig, ingen kan ju vilja må dåligt över sin vikt och riskera att dö i förtid... 

Så, för att göra det lite lite enklare för er där ute. Om det är någon som vill göra samma förändring och ändra sitt liv. 

Det låter säkert klyschigt, men. För att komma dit du vill så krävs det blod, svett och tårar. Det finns inga genvägar. Du måste ändra vanor, du måste ändra inställning och framförallt så måste du ändra attityd. Med en bra attityd kommer du långt. Så är det.

Det allra första du måste göra för att klara en sån förändring. Är att sätta upp mål. TYDLIGA mål och DELMÅL. Så enkelt är det. Ge det 23 dagar, har du inte ändrat inställning efter det. Måste du hitta en större motivation! 

 

 

PUSS -M 💋 

Mitt liv, mina drömmar. Jag

Hej på er mina finisar, hur mår ni? 

Jag mår bra, men börjar bli ännu mer förkyld än jag varit tidigare. I natt bytte vi ju månad till oktober. Vilket betyder endast två månader kvar av 2017. Är det inte sjukt ändå. Det har varit ett väldigt lärorikt år måste jag säga. Jag har hunnit med en hel del. Listan börjar bli lång faktiskt. Snart är det dags att bocka av flera saker på min "100 saker jag vill göra innan jag dör" lista. 

Ett litet smakprov av vad jag gjort under året kommer här 

 

Jag har under 2017....

-Tagit studenten

-Flyttat hemifrån

-Flyttat till Göteborg

-Fått nytt jobb

- Fått ny tjänst

-Gått ner i vikt 

-Blivit gladare

-Tagit studenten

-Fått examen

-Fått stipendium

OCH 

-Blivit en helt ny människa. 

 

Jag är så himla stolt över mig själv och över allt jag åstadkommit under året. Inte minst över hur mycket jag hunnit med på endast ett år. Det finns många saker jag fortfarande vill göra. Och saker som jag definitivt kommer att göra. 

Nu till hösten vill jag fokusera på att ta hand om mig själv och lära känna min nya stad. För, även om det snart är en månad sen jag flyttade hit. HELT GALET! 

Nu ska jag avsluta söndagen med Wallander, cola och en skål popcorn. 

 

PUSS -M💋