maadelleines

Kategori: Outfits & Collage

Enkelt

Zalando

 

 
Hej på er mina pussisar,
hur mår ni? Snart är det lunch här för oss, är lite hungrig nu faktiskt. Fick inte i mig någon vidare frukost i morse för jag var upptagen med annat. Hur som helst. Scrollade igenom min polyvore sida och hittade den här outfiten ifrån förra året. Men jag tycker den fungerar riktigt bra nu också? Eller hur? Min favorit av allting är skorna faktiskt. Ni vet ju att jag är en sucker för skor. Hehe, ja väskor och smycken också för den delen.... Tycker ni det är en bra inspiration med collage ibland? 
 
PUSS -M 💋

Wanties

wantieS

 

Gahh, kolla den här outfiten... Nu såhär innan det blir riktgt kallt ute!!! Önskar verkligen att jag var tillräckligt cool för att bära upp den här... Men tyvärr inte haha. Min största favorit är såklart klackarna haha. Men i alla fall! Allting är som vanligt ifrån nelly.com och trycker ni på dem små bilderna under collaget så kommer ni till produkterna direkt! 

PUSS -M 💋

Dagens pass

Hej på er pussisar,

tog en kall dusch för omväxlingens skull. Brukar duscha varmt efter ett gympass faktiskt. Men hur som helst. Tänkte försöka sumera vårar träningspass idag! 

 

Squats med 15kg  10st

Höftlyft med 7kg 45st

Åsnesparkar 40st per ben 

Kissande hunden 20st per ben

Benlyft 10st 

Insida lår 65kg 100st 

Utsida lår 80kg 100st

Benlyft sida 20st per ben

Väldigt basic och inte alls speciellt hårt. Men alla börjar någon stanna, eller hur? Är övertygad om att det kommer kännas imorgon! Och är stolt över att vi drog oss dit! 

Nu ska jag smörja in mig och sen starta min favvo serie. Imorgon kommer en liten hint om den! 

PUSS-M 💋

Back to school 1/20

Back to school

Hej på er pussisar, jag vet att det är mitt i sommaren och det är nu lovet är som bäst. Men om inte allt för många dagar så börjar skolan igen. Så tänkte göra en liten serie med smarta och bra saker inför skolstarten. Så här är lite tips ifrån H&M. Jag tycker att dessa toppar är superröta och perfekta nu när det fortfarande är varmt ute! Mitt tips är att köpa 3 par byxor som sitter perfekt. Ett par mörka, ljusa och ett par byxor. På så sätt kan du matcha alla dina toppar till alla dina byxor! PERFEKT.

 
PUSS -M 💋

Perfekt till fest!

Fest
Hej på er pussisar, hur mår ni? Nu när sommaren lider emot sitt slut och rean börjar så kanske man känner att det är dags att införskaffa sig lite nya festkläder. Den här outfiten skulle jag väldigt gärna bära nu! Självklart är detta snyggt med ett par kilklackar eller ett par ballerinas också! Men jag är ju svag för stiletter... Haha. 

                                                         
(Tryck på dem små bilderna för att hitta produkten! 💃🏻)
 
PUSS -M 💋