maadelleines

Kategori: Outfits & Collage

Sista dagen

Sommar

(Klicka på bilden för att hitta sakerna) 

 
GODMORGON på er pussisar, 
hur mår ni? Aldrig varit så lätt att gå upp ur sängen som det var idag. Om ett par timmar är det sommarlov!! Kickar igång dagen med enligt mig ett fint collage och även tips på en outfit. På sommaren är jag helt frälst i kilklackar, det är bekvämt att gå i. Man får fin hållning, sen ser ju benen en aning bättre ut också, hehe. Blommigt är inget jag i vanliga fall använder mer än kanske 2 gånger i månaden. Har några favoriter som är blommiga men inte speciellt många. Tycker den här jump-suiten är super gullig. Jag passar tyvärr inte alls i sånna men men, sånt får man leva med. Right? 
Vilken är er favoritsak på bilden? 
 
PUSS -M 💋

Gant

Hej på er pussisar, 

fick en fråga om vad jag använder för baskläder till vardags. Fick med mig 2 enkla T-shirts hem ifrån rean för ett tag sen. Denna i svart men också en i en super somrig hallonröd färg! Jag gillar T-shirts med tryck på just för att det är så enkelt att matcha med andra kläder. Ett par slitna ljusa boyfriendjeans eller en jeanskjol med ett par sneakers. Perfekt somrig outfit till alla möjliga evenemang! 

PUSS -M 💋

Lite bohemiskt

Köpte den här superröta luftiga tröjan i helgen när jag var på stan med Emmis! Den är ifrån New Yorker och kostade runt 150:- superbilligt med andra ord! 

Har faktiskt bytt lite klädstil på senaste tiden tycker jag själv i alla fall, jämfört med för ett par år sen när jag BARA använde kjol och klänning haha. Har även införskaffat lite andra saker som jag tänkte visa för er under veckans gång! Bland annat ett par nya gymskor. 

 

PUSS -M 💋