maadelleines

Rabbattkod ifrån posterstore.se

------ Inlägget är i samarbete med posterstore.se ------

 

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt bra, börjar veckan med ledighet. Eftersom jag jobbade i helgen så får jag vara ledig nu istället. Så himla skönt verkligen... Jag har en superkul sak att dela med mig av idag. Nämligen en rabattkod ifrån posterstore.se. Mina fantastiskt vackra posters är därifrån. Jag ÄLSKAR att möblera om och byta tavlor/ prints i mitt rum. Med vackra posters är det så himla enkelt att göra om och förnya sig, vilket jag ju älskar. Det är perfekt nu till sommaren också att fräscha upp dekoren lite! 

Om ni kikar in på deras hemsida HÄR så hittar ni mängder utav inspiration till vad ni kan göra hemma. Det finns massor av roliga och vackra tips på hur du enkelt kan göra en snygg tavelvägg tillexempel! HÄR kommer ni direkt till kategorin för prints & affischer!

Som om det här inte vore nog så bra! Så har dem även kategoriserat upp hemsidan på ett supersmart sätt där du enkelt kan klicka dig in i den kategorin du vill och sedan är det bara att shoppa! 

Ett annat superenkelt tips för att göra om lite är ju att byta ut ramarna till de prints eller affischer man redan har. Det ger ett helt nytt liv till väggen! Mina snygga guldramar är även dem ifrån deras hemsida, alla deras ramar hittar ni under kategorin "Ramar"

Ni måste även kolla in deras tips på tavelväggar, dem är så snygga och så välplanerade allihop! När du klickar på en tavelvägg kommer det upp en meny som ser ut såhär där du enkelt ser storlek och pris på de printsen som är med! Hur smidigt som helst! HÄR kommer ni direkt till kategorin "Tavelväggar"

 

Det bästa med deras hemsida är att det kommer in nyheter superofta, det är ju perfekt om ni som mig älskar att förnya era prints! HÄR kommer ni direkt till deras kategori "Nyaste prints" 

Om ni uppger koden "maadelleines" i kassan får ni dessutom 15% rabatt på hela hemsidan! 

Hur kul vore det inte att ge bort en tavelvägg i födelsedagspresent eller bara som en fin gåva till någon du tycker lite extra mycket om?! Som ni ser på bilden ovan så står det en liten förklaring till varje vägg, perfekt om du inte riktigt vet vad du letar efter! 

 

PUSS -M💋

 

Jag föredrar lyx

Hej på er mina fina, hur mår ni nu såhär på kvällen? Jag mår super. Har kommit hem till mina sensor och landat lite. Sitter bänkad framför tv:n och väntar på fotbollsstarten jag kollar inte fotboll jätteofta men ibland offrar jag mig! 

Jag har sätt att ganska många på internet senaste tiden som diskuterat huruvida ljusa fräscha bilder ser mer exklusiva och lyxa ut än vad lite mörkare bilder gör. Vad känner ni? Jag håller faktiskt helt med, jag älskar lyx och exklusiva saker. Eller, jag älskar saker som ser exklusiva ut. När det är bra kvalité och stilrena saker som passar in min stil, förstår ni hur jag menar? 

 

För att visa lite hur jag menar har jag tagit två bilder och redigerat ljuset. På den översta bilden är det ingenting som är gjort. Det är en helt RAW fil ifrån min kamera som är fotat i M läget. Den nedersta bilden har jag ökat kontrasterna, ökat ljusstyrkan, ökat skärpan och lagt på ett rosa filter i de ljusa partierna. Det blir en enormt stor skillnad på hur bilden upplevs. Jag tycker att båda bilderna är väldigt vackra på sitt sätt, men jag föredrar helt klart den nedersta. Jag brukar ändra ljuset i redigeringsfunktionen på Instagram, det är ungefär min nivå haha. 

Imorgon tänkte jag visa lite mer ingående hur jag redigerar mina bilder på Instagram samt hur man snyggt kan bygga upp ett snyggt feed! Tidigare har jag verkligen inte brytt mig om sånna saker, men det är ju så mycket snyggare om allting är enhetligt... Eller hur?! 

 

PUSS -M💋

 

Det är för bra för att vara sant egentligen....

 

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag har haft lite problem med ett öga som varit konstigt ett tag. Hoppas att det löser sig snart. Till något helt magiskt, för er som inte har listat ut det så har jag börjat jobba i drömmarnas butik Hunkemöller. Det är så roligt och känns så himla bra. Allting gick så himla fort i hur jag fick det här jobbet så det är egentligen därför jag inte har velat gå ut med det hela förens jag har skrivit på alla papper, vilket jag nu har gjort! 

Redan imorgon ska jag testa på att jobba i en annan av våra butiker. Nämligen den som finns i Mall of Scandinavia!! Jag tror inte att ni förstår hur lycklig jag är över att ha fått den här chansen och att jag sa ja! Ni som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR mos. Det är så trevligt där, så fina butiker och så himla god mat där!

Det är det jag är mest nöjd över, att jag äntligen vågat säga JA när folk ger mig möjligheter att utvecklas som person men även inom yrket. Nu ska jag packa ihop lite grejer som jag behöver till jobbet imorgon och generellt för att sova borta. Myskväll med mina minsta sessor står på schemat för kvällen! 

 

PUSS -M 💋

Storslagna planer efter studenten del 2

Hej på er mina fina, hur mår ni nu? Jag har sovit jättekonstigt i natt och har jätteont i nacken. Men! Jag tänkte berätta om lite fler planer som jag har nu efter studenten. Det inlägget blev jätte uppskattat vilket jag förstår, det är så kul att läsa om andras planer! Har ni inte läst mitt första inlägg så kan ni göra det HÄR.

Efter att jag hr börjat med allt det som jag skrev i förra inläget, så har jag planerat in följande. 

 

1) Flytta hemifrån, ja. Ni hörde rätt! Jag ska försöka ta mig hemifrån under det här året. Det är dags nu. Dock är jag ju ENORMT petig. Så, vi får ser hur, när och vart det blir helt enkelt!

 

2) Jag ska starta upp mitt första bolag! Vilket kommer bli så kul och antagligen så läskigt men också så lärorikt! 

 

3) Jag vill börja med youtube, jag har testat att spela in lite videos och det är så roligt! Samtidigt som det är jättesvårt och jag har fått göra om allting säkert 20 gånger. MEN. Det är så roligt. 

 

4) Jag ska börja med ett litet hemligt projekt, som jag inte kan berätta om än. MEN, så fort jag vet mer så kommer jag såklart att göra det! 

 

5) Jag ska börja plugga igen, ni som följt mig länge vet att jag haft siktet inställt på fastighetsmäklare. Vi får se om mina planer har ändrats nu eller inte! 

 

PUSS -M💋

"Det är bara ditt fel att vi bråkar, sköter du dig är allt bra"

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag är trött och har ont i både huvudet, magen och fötterna. Har jobbat mitt andra pass på mitt nya jobb. Som jag faktiskt tänker avslöja i ett inlägg imorgon! Såg att någon listat ut det redan, men jag vill ändå prata lite mer om det. 

Haha, jag ser hur trött jag ser ut på bilderna, och det är exakt så trött jag är också. Det har varit en så himla kul dag idag, jag har lärt mig massor och känner mig så välkomnad i gänget! 

Till det mindre roliga, jag är så himla trött och less på att få höra en massa elaka kommentarer hela tiden så fort jag kommer hem. Hur dålig jag är, att jag ljuger och att jag inte kan någonting. Förstår ni hur påfrestande det är för huvudet att ens egna familj som borde älska en oavsett vad. Yttrar sig om hur jag är och hur jag prioriterar och vad jag gör. Förstår ni? 

Jag är väldigt öppen med vad som händer i min familj, vad folk säger och hur dem behandlar mig etc. Många utav de större bloggarna visar ofta hur deras perfekta liv är. Men tror ni verkligen på det? Jag tror absolut inte på allt som vissa skriver. Livet har både upp och nedgångar, vilket inte är något konstigt alls. Men det är INTE okej att ens egen familj behandlar en som min familj behandlar mig. Ja, jag älskar dem. Me samtidigt så hatar jag verkligen det här. Jag hatar att behöva känna mig orolig varje gång jag åker hem för att dem kanske är arga på mig eller för att dem anser att jag gjort fel. Jag vill inte leva så, det kan omöjligt vara bara mitt fel hela tiden. Hur känner ni? Vad tror ni? Hur är det hos er? 

Nej, nu blev det djupt här. Jag ska sätta mig och kika på ett avsnitt utav någon mysig serie och bara gråta ut allting som jag är så arg över just nu. Vad ska ni göra innan ni lägger er? 

 

PUSS -M 💋