maadelleines

Kategori: Tips & Bilder

Badrummet

Hej på  er mina finisar, hur mår ni? 

Idag har jag verkligen fått erfara vuxenlivet på riktigt... Har en lång lista med saker som måste fixas till jobbet, vill fixa saker hemma och måste fixa saker hemma. Så jag kommer behöva prioritera om en hel del här fram över. 

Här är lite fler detaljer ifrån lägenheten. Hur söt är inte min tandborsthållare? Den är ifrån TGR eller ja, flying tiger som de heter nu... 

Min super smarta rakhyvelshållare är också ifrån flying tiger! Jag älskar detaljer, gärna i guld hihi. Men det blir så mycket roligare med fina prydnadssaker. Tycker ni inte det? Det är det absolut bästa med att jag bor ensam nu. Ingen kan lägga sig i om hur jag ska ha mina saker stå, när jag ska göra vissa saker osv. Nu pratar jag ju med mami varje dag. Vilket för övrigt absolut inte hände förrut. Eller ja hemma, men om ja inte var hemma så hördes vi inte vidare mycket. 

Jag har ändrat mig en hel del på väldigt väldigt kort tid faktiskt. Typ över en natt haha. Har aldrig haft så himla rent och fint som jag har nu. Det är så skönt att komma hem, och se att det är städat och fint. Ingen disk och ingenting som inte ska vara framme är framme. En fantastisk känsla måste jag säga. Hatar verkligen att erkänna om mina föräldrar har haft rätt om något... Men ja, okej. Det är ju oerhört mycket trevligare att komma hem när det är som det är nu! 

Men, baksidan med att nu mera vara chef är att jag verkligen måste sova ordentligt på nätterna. Så, nu är det dags att borsta tänderna och sussa! 

 

PUSS -M💋

Hur kan saker Àndras sÄ fort...

Vas HÄR // Ljus HÄR // Blommor HÄR // Bordstabletter HÄR

 

Hej på er mina fina, hur mår ni?

Jag är trött efter en intensiv underbar första riktiga dag på jobbet med min nya tjänst. Det känns fantastiskt, jag är så stolt över mig själv att jag vågade detta. Det kommer bli hur bra som helst! 

Jag tänkte visa er lite fler detaljer ifrån lägenheten, när jag är klar ska jag visa er hela lägenheten. Men nu får ni nöja er med lite små detaljer. Det här är mitt lilla köksbord, eller ja. Köks barbord. Länkar till allting på bilderna hittar ni direkt under collaget! 

I övrigt så vill jag verkligen slå ett stort slag för att byta stad. Jag har bott i Göteborg ungefär 72 timmar. Och det känns redan skillnad på hur jag mår. Jag mår så mycket bättre i huvudet. Jag är så mycket gladare, jag känner mer lycka än tidigare, jag känner att jag kan vara stolt över mig själv på ett helt annat sätt nu. 

Våga, det kan inte mer än gå åt helvete. Gör det de, så har du i alla fall testat... Det är inte katastrof att flytta hem igen. Huvudsaken är att man utmanar sig själv. På alla plan. 

Vill du bevisa något för någon. Bevisa det för dig själv. Det är bara dig du kan tävla med. Lova mig det! 

Sen vill jag även passa på att berätta för alla som aldrig trott på mig, som sagt att jag har haft tur och bara glidit in på en räkmacka. Idag, första dagen som First Lady i Nordstan. Började jag dagen med ett superkvitto, samt gjorde en guldplan med Elsa, som är min nya partner in crime på jobbet! 

Nu är det dags att hoppa i säng, imorgon är det öppning och en massa organisering som gäller! 

 

Natti natti med er finisar! ❀

PUSS -M💋

Lifeupdate + rabattkod

(Klicka HÄR för att komma till posterstore.se)

 

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt ännu en dag, vilket är helt underbart. Jag tror att det är mycket för att jag flyttat till en ny stad. Jag tänkte göra en liten life update nu när det gått ett tag sedan jag gjorde det sist. Och ja, en hel del saker har hänt sedan dess. Jag kommer inte riktigt ihåg exakt när jag gjorde det men det var i alla fall över 2 månader sedan. 

Mycket har hänt på kort tid, ni vet ju att jag har gått ner en hel del i vikt, vilket jag är otroligt nöjd över. Nu när jag landat här i Göteborg ska jag köra på ännu mer än tidigare och imorgon är det dags att leta upp ett nytt gym! Vi får se vilket det blir men har spanat lite på tre olika. 

Det största som hänt just nu är ju att jag har flyttat hela 45 mil hemifrån Uppsala. Jag älskar den staden på ett sätt, men jag behövde verkligen ta mig därifrån. Men det kommer ju alltid att stå kvar där och det kommer alltid att vara hem. Men nu är Göteborg hemma. Vilket är helt sjukt? 

Om ni följt mig hela året så vet ni att jag skrev en lista på nyårsafton med 100 saker som jag vill genomföra innan jag dör. Jag lovade även mig själv att 2017 skulle bli det bästa året i mitt liv. Och det får ni ju ta med en liten nypa salt. Självklart kommer jag älska de året jag får barn och om jag eventuellt ska gifta mig. Men det här året kommer alltid att vara de året där allting ordnade upp sig. 

 

Jag tog tag i skolan.

Jag tog tag i min psykiska ohälsa.

Jag tog tag i min fysiska ohälsa.

Jag har skaffat ett nytt jobb.

Jag har fått en ny tjänst.

Jag har flyttat hemifrån.

Jag har flyttat till en ny stad. 

 

Det har gått väldigt bra det här året, vilket är helt fantastiskt.Det är inte slut än, det är bara början. Jag har även en kul sak att dela med mig utav! Med koden "maadelleines" får ni 15% rabatt hos posterstore.se . Koden är giltig till och med den 21 september och går att använda hur många gånger som helst! Passa på att förnya era rum/lägenheter/hus nu till hösten. Jag håller fortfarande på att spana på hur jag ska göra på väggarna här. Men det får vi se. Nu är det dags att kramas med kudden. Imorgon börjar allvaret igen och jag jobbar mitt första pass som First Lady!

 

Natti natti med er mina finisar ❀

Min lÀgenhet

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår fantastiskt, det är ungefär en vecka sedan vi hördes senast. Det beror endast på att jag under denna vecka har sagt hejdå till familj och vänner i Uppsala, sagt hejdå till mitt fina fina fina team på Gränby, packat ihop och packat om mina saker och nu ÄNTLIGEN flyttat till Göteborg. 

Det känns så konstigt att jag bor här nu, men ändå så himla skönt. Här är lite bilder ifrån hur det ser ut i lägenheten nu. Det är absolut inte klart, och jag har bara visat lite detaljer nu. Men jag kommer visa er allting så fort det är klart. 

Det är inte så stort, men det är så mysigt. Det känns underbart och jag trivs så himla bra. Det är inte ens en km till jobbet och just nu känns det som jag lever i någon form utav sagovärld. 

Har precis diskat efter maten och tagit fram lite glass. Firar 3 månader som anställd och nytt liv idag! 

 

 

PUSS -M💋

LĂ€mnar Uppsala

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Vad gör ni? Jag sitter på tåget hem till Uppis igen, har haft ett par fantastiska dagar i Göteborg och verkligen vilat upp mig, jobbar i helgen. Så det behövdes verkligen. Har ju jobbat otroligt mycket senaste tiden så det var skönt att vila och ta det lugn. Gå omkring och kika lite. Spendera lite pengar och bara njuta. Har ni missat vad jag har köpt kan ni läsa det HÄR! 

 Hade inte jättemycket tid för att fota, till lillasysters fasa. Hon kommenterade högt och tydligt att jag absolut inte fick glömma att fota så hon fick se hur det ser ut... Skäms på mig. Får hoppas att hennes present får det att kännas lite bättre. 

Men, till titeln på inlägget. En del av er kanske vet att jag LÄNGE drömt om att flytta till Göteborg. Och vet ni. Om knappt 2 veckor kommer jag göra det...  Nu när jag tänker på det så har jag nog inte riktigt förstått vad som kommer att ske. Jag ska faktiskt flytta, och det är inte speciellt lång tid kvar tills jag ska göra det heller... Vilket även det är helt sjukt. Har en hel del saker att stå i dem här dagarna. Träffa en massa fina vänner, hänga med mina prinsessor och framförallt min skatt. Det absolut mest jobbiga med att flytta och följa min dröm kommer vara att inte ha henne hemma varje dag. Även om vi för det mesta bråkar så är det alltid hon och jag mot världen. Sån tur att hon har en egen telefon och att FaceTime finns nu. Annars vette tusan alltså. 

Har inte fått något annat än positiva reaktioner ifrån folk jag har pratat med och berättat för. Ska hem och pussa extra mycket på henne idag och ha oslagbart syskon mys.

Uppsala kommer alltid vara HEM, men Göteborg kommer bli HEMMA. Förstår ni hur sjukt det är? 

 

PUSS -M💋