maadelleines

Kategori: Tips & Bilder

Man måste leva också...

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, är lite trött efter väldigt många dagars jobb i sträck... Men men, så är det ibland! Har ett par dagar kvar, eventuellt hela nästa vecka innan jag får vara ledig. Börjar ta lite på krafterna nu sen så. Sen får vi ladda batterierna lite. Hade en sån kick ass dag igår, den var helt insane. Så himla kul att jobba när det går bra! 

Sitter i mitt rum och planerar veckan som kommer här på bloggen, inpackning i håret, ansiktsmasken är på, min favvis kimono ifrån jobbet ni hittar den HÄR

Det är viktigt att ta hand om sig själv, allra helst om du jobbar mycket. Tänd lite ljus, ta ett glas vin eller något annat trevligt (OBS! Endast alkohol om du är 18+!)

Även om det bara är en kväll man kan varva ner och bara mysa omkring hemma så är det så himla värt. Ville bara komma med en update om att jag lever, och jag bloggar fortfarande. Även om det varit  tyst ett par dagar nu! Imorgon är det jobb igen, och faktiskt hela veckan. Ska bege mig till Västerås en dag för jobb och även Stockholm ett par dagar. 

Nu är det dags att skölja håret, och göra en peeling i ansiktet. Sov gott med er finisar, glöm inte att ni allihopa är fantastiska på ert egna vis! 

 

PUSS -M💋

Sluta tycka synd om dig själv!

Hej på er finisar, hur mår ni? Jag mår bra, men är lite rasslig. Ska strax lägga mig för att sova. Blir en tidig morgon imorgon! Har kikat lite på youtube ett tag och kollat ett par klipp. Det slog mig nu att folk gnäller så förbannat mycket om hur synd det är om dem, att de är överviktiga, inte vältränade osv osv. Men asså vet ni. ALLA kan, bara man vill det. 

Man kan i alla fall försöka, man vet aldrig hur stark man är förens man har försökt. Det är så irriterande att se hur folk bara hela tiden tar den lättaste utvägen. Jag förstår inte hur man kan vara så lat, eller på ett sätt gör jag det. Jag har också varit så, men. Sen tog jag tag i saker och det fungerade. 

Tyck inte synd om er själva innan ni har försökt att göra det ni vill göra. Man är så mycket starkare än man tror, det som inte dödar härdar. Så enkelt är det. 

Man måste våga, annars kommer man aldrig att göra det man drömmer om. Man ska ha drömmar. Mål att sträva emot. När folk säger att dina drömmar är lite för stora. Lägg till lite extra. 

Min högsta dröm är fortfarande att bli mäklare helst i USA. Det kommer jag bli, på ett eller annat sätt. Sen om det blir i USA, Sverige eller någon annan stans så får det bli så! 

Jobba för det ni vill, om det så är ett jobb, en ny bil, bostad, en partner eller en smokin body. Jobbar man hårt, kommer det löna sig förr eller senare. 

Bilden är ifrån innan jag började träna någon gång i slutet utav mars tror jag för att vara riktigt exakt. 

Nu ska jag tvätta ansiktet och sova, vi hörs imorgon på tåget! 

 

Natti natti -M💋

En egen butik?!

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår bra, just nu är det kaos och katastrof i mitt rum. Jag och sessan ska ju byta rum i sommar så jag måste tömma min garderob då det ska renoveras en del innan hon kan flytta in här. Så för närvarande är det kläder och galgar lite överallt faktiskt. Håller på att rensa ut de kläder som är för stora och kläder som jag inte använder längre. Jag har verkligen för mycket utav typ allting. Har inte vågat räkna alla mina bh:ar och trosor. Kanske ska göra det någon gång haha. 

När min garderob är klar kommer det se ut och kännas som om jag är på jobbet haha... Ska ha vitt och guld i rummet. Men, har tagit hem en MASSA galgar som ändå skulle slängas. Så nu kommer det verkligen synas hur mycket saker jag har därifrån. Men det kommer bli så himla fint när det är klart! 

Självklart kommer ni att få följa med på resan ifrån början till färdigt rum! 

Undrar hur lång tid detta kommer att ta, just nu är schemat fullbokat ända till i slutet utav augusti!? SÅ KUL! Jag har kikat på lite inspo och drömt mig bort till när jag en gång om ett par år bor i ett vacker hus. HUR FINA är inte dessa walk ins... Blir ju heeelt kär i dem allihopa varenda gång jag kollar på bilderna. Jag vill ha det ljust och fräscht men ändå lite coolt. Mamsen och jag får sätta oss och planera lite helt enkelt! 

Det kommer bli så himla enkelt att hålla ordning när jag får mer och mer förvaring. Nu måste jag återgå till galgandet, inte det roligaste. Har dock ett nytt avsnitt av Shadowhunters att kika på, sen kan ju en och annan film slinka ner också. Längesen jag kunde mysa omkring såhär på nätterna. Jag vet att det inte är bra, men imorgon ska jag vara duktig igen... Pinky promise! 

 

Natti natti -M❤️

 

Hur orkar folk gör såhär i flera år?!

(Bikini ifrån Hunkemöller, ungefär ett år sedan jag köpte den.  Då visste jag ju inte att jag skulle jobba här nu!!)

 

Hej på er mina fina, alltså. Jag måste fråga er en sak nu... Var helt ärliga. Men asså är det inte förjävligt att pendla? Jag har gjort det i tre dagar och gråter varje kväll när jag kommer hem. Om det sen är för att jag är kass på Stockholm, eller om det är för att det tar mig 3 timmar att åka till jobbet och tre timmar hem... Svårt att avgöra. Jag åker vanligtvis bil till centralen hemma, sedan pendel till TC, därefter tunnelbana till Skärholmen. Inte så jobbigt kan man ju tycka.

Men nu förstår ni. Nu har dem stängt av vissa stationer på röda linjen som jag åker. FÖR OMBYGGNAD!? HUR FRÄCKT?! Så, nu måste jag åkta bil till centralen hemma, ta pendeln till Stockholm södra, gå nästan en km för att komma till Mariatorget, för att därifrån ta pendeln till Skärholmen. Det låter ju inte jätte invecklat direkt. MEN fy vilken tid det tar. Det är precis så att man missar den ena för att den andra var försenad osv osv. Ja ni förstår. 

Så, min fråga till er är, ni som pendlar. Pendlar ni långt? Hur orkar ni?! Finns det några smarta knep man kan ta till för att det ska bli lättare? Eller något annat som allmänt skulle göra allting lättare just nu haha. 

Ikväll ska jag inte göra någonting alls faktiskt, bara vila och ta det lugnt. Det ska bli så himla skönt! Ja juste, nya matlådor ska göras också. Men för övrigt ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon film! 

Vad ska ni göra?

 

PUSS -M💋

Jag ska FLYTTA till en annan STAD?!

GÖTEBORG?! 

Hej på er mina fina, hur mår ni? Förlåt för min otroligt dåliga närvaro senaste tiden. Jag har haft fullt upp med ett par saker. Har ni läst mitt inlägg "Storslagna planer efter studenten 2"? Om inte kan ni göra det HÄR . Där punkt nummer 1 faktiskt är att flytta hemifrån, och det kommer att hända! Just nu är det inte riktigt klart när det blir. FÖRSTÅR ni hur sjukt det är?! JAG SKA FLYTTA TILL GÖTEBORG?! Ingen förstår hur lycklig jag är över att kunna göra det här och faktiskt flytta till just Göteborg. 

Det är nog många som inte vet om att jag har drömt om det väldigt väldigt länge. Nu kommer det att hända, hur sjukt är inte det? Dock blir det inte förens om kanske ett halvår eller så, men det viktigaste är ju att det kommer att hända! 

Självklart är jag super nervös och det är vääldigt mycket saker som ska fixas innan det är dags. Ni kommer såklart att få följa med! 

Jag blir helt pirrig utav att bara skriva om det, men förstår ni vilken grej?! 

 

PUSS -M💋