maadelleines

Kategori: Trädgårdsfix

Blommor

 

Hej på er mina fina! hur mår ni idag? 

Jag mår bra, har haft massor att göra idag. Men nu börjar det dra ihop sig, var en sväng till mormor & morfar idag. Supertrevligt. Träffade små sessorna också. Alltid mysigt att pussas lite med dem. Fick med mig lite blommor hem ifrån stan. Så tråkigt att min kamera börjat ge upp. Färgåtergivningen är KAT A STROF just nu. Ska börja kolla efter en ny faktiskt. Har ni något tips? 

Är relativt nöjd med buketten faktiskt. Är ni som mig, när ni vill kunna något och aldrig gjort det. Blir ni sjukt frustrerade för att det inte går? Vet inte hur jag ska göra haha. 

 

PUSS -M 💋

 

Söndagsbuketten

Denna sköna söndag börjar lida emot sitt slut & i vanlig ordning får jag all min energi och inspiration nu. Haha. Vill göra om i mitt rum IGEN. Eller inte göra om. Men kanske möblera om på något sätt ,vi får se. Det är dags för det första inlägget i min nya serie "trädgårdsfix"

För att få mina blommor att hålla länge så är det superviktigt att byta vatten VARJE dag och att göra en ny snittyta lika ofta. Tänk också på att inte ha buketten i direkt solljus. Införskaffa en snittkniv som du endast använder för att snitta dina blommor. 

Jag använder kallt vatten till alla mina blommor, är du osäker på om du vill använda kallt eller varmt så använd ljummet! Vill du få dina blommor att hålla ännu längre, ställ dem svalt under natten. Ca fem grader är perfekt för blommor att vistas i under natten!

PUSS -M💋

Trädgårdsfix - Ny serie

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår så bra idag, mamsen tvingade ut mig i vårvädret idag för att plocka fram utemöblerna. Energin är på topp idag, har fått en massa kreativa ideér för hur jag ska fixa till min altan. Så, en ny kategori i vårens tecken kommer att skapas nu. Den kommer att heta "trädgårdsfix" där kommer jag att dela med mig utav tips på hur jag binder buketter, hur jag sköter mina blommor, lite bygg projekt, återvinning och en massa annat kul. Låter bet bra? Jag älskar verkligen idén och hoppas att det blir lika bra på riktigt som det är i mitt huvud haha. 

Här ovan är en superenkel bukett som lilla mormor fick i födelsedagspresent. Inte jätteroligt bunden, men glad det blev hon kan jag lova! 

Vill ni se något speciellt eller tycker att jag ska testa något utav era tips & trix så kommentera gärna det! 

PUSS -M 💋

Upp