maadelleines

Kategori: Wanties

Wanties

wanties
 
Nu när det går emot ljusare tider vill i alla fall jag uppdatera min accessoar garderob, jag matchar gärna en helsvart outfit till lätt krispiga ljusa färger på skor, väska samt smycken. En söt sjal passar lika bra omkring halsen som ett läckert smycke på din handväska. Dessa tre får mer än gärna flytta in i min garderob.
 
PUSS -M 

 

 

Mys i sängen

mood

 

Äntligen kommit hem och lagt mig i sängen. Ledig imorgon vilket betyder att jag ska ta en powernap innan middagen. För att sedan plugga så länge jag vill. Älskar att vara ledig mitt i veckan, det borde man vara oftare... Hehe. Har varit på mjukis-outfit humör hela dagen idag. Huur mysig är inte denna outfit? Så snygg också?! Helt i min smak. Haha, kul fakta om mig.

För ett par år sedan skulle jag aldrig visat mig utanför dörren i liknande kläder. MEN. Nu skulle jag utan tvekan kunna göra det varenda dag. Osminkad och slarvigt uppsatt hår, hehe. Funderar på att införskaffa tröjan faktiskt. Älskar ju grönt. Det är verkligen en färg jag känner mig bekväm i. Är det för att mina ögon är gröna? Ni som har andra färger på ögonen, känner ni er bekväma i den färgen??

PUSS -M 

 

Hoddie goodie

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag är så grymt sugen på en ny hoodie att svassa omkring i med en söt kjol och sneakers. Hur snyggt skulle inte det vara. Liksom lite sportigt men ändå gulligt. Har verkligen ändrat stil på bara några veckor. Vet inte om det är bra eller dåligt haha. Dessa är i alla fall ifrån Junkyard här hittar ni dem klick! 

Wanties

WantiesUghhh, har så himla mycket saker som jag önskar mig och vill köpa... En del smycken, ett par fantastiska sandaletter ifrån Michael Kors, en gosig tröja och lite annat smått och gått. Märkligt hur antalet saker man vill köpa inte ökar i takten pengarna på kontot gör? Är ju tråkigt ändå tycker jag... Håller ni med mig? 😉
 

PUSS -M 💋

 
 

 Den ständiga jakten

Concealer
OKEJ mina älsklingar, snälla hjälp mig nu. Har ni tips på grymma concealers? Jag behöver en som är amazing. Har testat den ifrån MAC men tycker inte alls att den fungerar på mig... Vad använder ni för typ? Jag broar använda flytande, är en fast bättre? Jag upplever ofta att dem flesta inte är speciellt täckande när man blandat ut dem, har jag fel? Vill ave ha en där det finns ett stort utbud utav färger. Då jag är vitare än snö i princip. Har hört att Kat von D.s ska vara helt gudomlig. Har någon utav er testat den? Vad tyckte ni i så fall? 

 Jakten forsätter ett tag till, men som sagt. Skriv gärna vilka ni använder! 

PUSS -M💋